Jetson/L4T/r35.1.x patches

From eLinux.org
< Jetson‎ | L4T
Jump to: navigation, search

flash

[flash] Issue while flashing Xavier NX with initrd and linux kernel compiled, L4T 34.1.1
https://forums.developer.nvidia.com/t/issue-while-flashing-xavier-nx-with-initrd-and-linux-kernel-compiled-l4t-34-1-1/217790/6
[flash] APP clone failure with "orin_raw_new.img.raw is not mulple of 4096."
https://forums.developer.nvidia.com/t/failed-to-sparse-the-raw-to-img-due-to-the-size-of-system-img-raw-is-not-mulple-of-4096/215526/25
[Clone][MassFlash] steps to backup/restore a Jetson device using the backup image.
https://forums.developer.nvidia.com/t/229129/8/

Camera

[RCE] JetPack-5.0.2/l4t-r35.1 camera firmware with debug flag enabled.
https://forums.developer.nvidia.com/t/226574/4/
[driver] dtbo to enable ov5693 reference sensor board
https://forums.developer.nvidia.com/t/215321/14
[Argus] SensorTimestampTSC NULL on JetPack 5.0.2
https://forums.developer.nvidia.com/t/232647/3

I2C

[DTS config] I2C reads/writes over 32 bytes cause cbb error on i2c 0
https://forums.developer.nvidia.com/t//234855/5


[Orin][SCR] disable OEM firewall to access NVCSI registers
https://forums.developer.nvidia.com/t/234321/11

USB

[type C] Jetpack-5.0.2 type C port fails to work after boot
https://forums.developer.nvidia.com/t/jetpack-5-0-2-jetson-agx-orin-developer-kit-one-type-c-not-working/224158/37

Multimedia

[MMAPI] Fail to run encoder unit sample
https://forums.developer.nvidia.com/t/229588/4
[MMAPI] Could not setup cross-compile for Jetpack5.0.2
https://forums.developer.nvidia.com/t/specify-the-target-rootfs-path-in-cross-compile-on-jetson-agx-xavier/234287

Kernel

[pthread_setschedparam]Shceduling real time priority linux thread on AGX ORIN failed
https://forums.developer.nvidia.com/t/shceduling-real-time-priority-linux-thread-on-agx-orin-failed/227497/6
[RTC]Can not hold time the after system rebooted in L4T 35.1
https://forums.developer.nvidia.com/t/231889/19

Container

[l4t-cuda:11.4.14-runtime]Could not resolve 'cuda-internal.nvidia.com'
https://forums.developer.nvidia.com/t/unable-to-access-cuda-repo-from-cuda-l4t-docker-container/188459/24