Thread history

From Talk:R-Car/Boards/Yocto-Gen3
Viewing a history listing
Jump to: navigation, search
Time User Activity Comment
09:16, 20 June 2017 Smodak (talk | contribs)

New thread created

 
09:23, 20 June 2017 Smodak (talk | contribs)

Comment text edited

 
09:26, 20 June 2017 Smodak (talk | contribs)

Comment text edited

 
09:27, 20 June 2017 Smodak (talk | contribs)

Comment text edited

 
09:28, 20 June 2017 Smodak (talk | contribs)

Comment text edited

 
03:45, 21 June 2017 Cogente (talk | contribs)

New reply created

(Reply to Build for Yocto Gen3 not completing.)
15:00, 27 June 2017 Smodak (talk | contribs)

New reply created

(Reply to Build for Yocto Gen3 not completing.)

I started developing the Yocto Gen3 for the Renesas M3SK. I followed the guide at the link: http://elinux.org/R-Car/Boards/Yocto-Gen3

I was able to complete till step 11 in the 'Building the BSP for Renesas H3ULCB, M3ULCB section'. During the bitbake process I got an error as follows.

NOTE: Sending SIGTERM to runqemu WARNING: Qemu ended unexpectedly, dump data from host is in /tmp/oe-saved-tests/201706200953_qemu DEBUG: Python function do_testimage_auto finished ERROR: Function failed: do_testimage_auto ERROR: Task 10 (/home/pisquare-dev/Yocto/build/build/../poky/meta/recipes-graphics/images/core-image-weston.bb, do_testimage_auto) failed with exit code '1' NOTE: Tasks Summary: Attempted 5155 tasks of which 5154 didn't need to be rerun and 1 failed. No currently running tasks (5154 of 5156)

Summary: 1 task failed:

 /home/pisquare-dev/Yocto/build/build/../poky/meta/recipes-graphics/images/core-image-weston.bb, do_testimage_auto


Please help me with this issue.

09:16, 20 June 2017

Seems that you enabled TEST_IMAGE option in your local.conf:

Please comment it back:

  1. TEST_IMAGE = "1"

In case you need to use it then you need properly setup QEMU on your host machine.

03:45, 21 June 2017

That worked out

Thanks for the assist !

15:00, 27 June 2017